✔ Gratis verzending vanaf 50   ✔ Lekker, makkelijk genieten!

Klantenservice  |  Mijn account  |  087-7848386

Bezorgen - wat zijn de tarieven en hoe lang duurt het?

Nederland

Gratis (bij bestellingen vanaf € 50,-)

€ 4,95 (bij bestelllingen tot € 50,-)

Naar het Buitenland

België

Gratis (bij bestellingen vanaf € 50,-)

€ 6,95 (bij bestelllingen tot € 50,-)

Luxemburg

€ 8,95

Duitsland

Gratis (bij bestellingen vanaf € 50,-)

€ 6,95 (bij bestelllingen tot € 50,-)

Frankrijk

€ 12,50

Groot-Britannië

€ 13,50

Verzenden naar andere landen is natuurlijk ook mogelijk, stuur ons even een email voor de tarieven. Wij versturen onze internationale bestellingen met DHL.

Ophalen

Natuurlijk is het ook mogelijk om het pakket op te halen in Tilburg.

Stevige verpakking

Al onze producten worden zorgvuldig verpakt in speciaal verpakkingsmateriaal. Alle glazen flessen en potjes worden apart ingepakt. De doos wordt opgevuld met houtwol of ander vulmateriaal. Hierdoor komt breuk niet voor.

Levertijd

De levertijd van onze delicatessen is 3-5 (werk)dagen. Wij laten onze pakketten bezorgen door PostNL. Als de bestelling ons magazijn verlaat, ontvang je van ons een email met daarin het track & trace nummer van het pakket, daarmee kun je de bestelling nauwkeurig volgen.

Ieder pakket wordt meerdere malen aangeboden. Mocht je niet thuis zijn, dan wordt het pakket bij de buren afgeven. PostNL bezorgt 6 dagen in de week.

Retour

Het kan zijn dat je niet tevreden bent over een produkt. Terugsturen kan altijd, daar heb je 30 dagen de tijd voor en dat kost helemaal niets. Neem even contact op met ons als je iets wilt terugsturen, wij zorgen dan voor een retouretiket.