✔ Gratis verzending vanaf 50   ✔ Lekker, makkelijk genieten!

Klantenservice  |  Mijn account  |  087-7848386

Wordt Blog partner!

1000en1smaken is een webwinkel gespecialiseerd in delicatessen en wordt gerund door een klein team van echte liefhebbers met een passie voor lekker eten.

Allerlei heerlijke producten waar het water je van in de mond loopt vind je terug op onze website, variërend van regionale Franse specialiteiten tot aan exclusieve Italiaanse chocolade. Van koffie uit Brugge tot aan originele Balsamico uit Modena.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe producten en nieuwe culinaire ervaringen dus:

  • Als je onze passie voor lekker eten en nieuwe culinaire ervaringen deelt;
  • Als je je ideeën wilt delen met gelijkgestemden;
  • Als je een van onze delicatessen wilt reviewen;
  • Als je een partnership zoekt om je blog te promoten;

Neem dan even contact met ons op via ons contactformulier (een email sturen mag natuurlijk ook). Vermeld in je email wat je van ons verwacht (je wilt een product reviewen of een link van ons naar jouw blog) en we nemen contact met je op.

We zijn ons assortiment enorm aan het uitbreiden en op dit moment zijn we op zoek naar websites die onze nieuwe producten willen reviewen. Dat reviewen kost je niets, alleen een link naar onze site.

Dus... aarzel niet en neem contact met ons op!Pers

Schrijf je voor het mooiste tijdschrift van Nederland en zoek je hoge resolutie materiaal van onze producten? Neem even contact op en we sturen het je toe. Maak je liever zelf de foto's? Dat kan ook.

bladen logo