✔ Gratis verzending vanaf 50   ✔ Lekker, makkelijk genieten!

Klantenservice  |  Mijn account  |  087-7848386

Over ons

100% hart en ziel

We zijn een klein familiebedrijf uit Nieuw-Lekkerland. Samen hebben we meer dan 40 jaar ervaring in luxe producten en delicatessen. In 2008 hebben we deze ervaring omgezet naar de heerlijke webshop van 1000en1smaken.

Lekkere pasta bij 1000en1smaken.nl

Met liefde bereid

De wereld zit vol met lekkere luxe verrassingen. Sommige zijn luxe culinaire schatten of eenvoudige lekkernijen. Alle producten worden persoonlijk door ons geproefd en getest. De producenten waar wij mee werken stoppen hun hart en ziel in de producten die zij maken: echt  "Met liefde bereid" dus.

Ambachtelijke producten

Onze producten worden allemaal op ambachtelijke wijze geproduceerd en volgens lokale receptuur. Uiteraard bevatten deze alleen hoogwaardige ingrediënten en, geen kunstmatige toevoegingen zoals geur-, kleur- en smaakstoffen. En dat proeft u!

Olijfolie

Beschikbaarheid

Door de ambachtelijke productiemethoden worden niet alle producten het hele jaar door geproduceerd, maar vaak in een bepaalde periode. Een onvoorziene regenachtige zomer kan er voor zorgen dat er minder "El Santa" aardbeien geoogst kunnen worden, wat zich vertaalt dat er minder aardbeienjam beschikbaar is. Af en toe is het dus mogelijk dat een product tijdelijk niet verkrijgbaar is. Echter dit is een teken van de uitstekende kwaliteit van de producten.

Lisette

Lisette

Geef een reactie