✔ Gratis verzending vanaf 50   ✔ Lekker, makkelijk genieten!

Klantenservice  |  Mijn account  |  087-7848386

Belgische chocolade: Zaabar

Zaabär staat voor een Belgische, ambachtelijke verwerking van chocolade (van Callebaut) op smaak gebracht met kruiden en specerijen. Geïnspireerd door de aroma's van de Bazaar van Istanbul begon Francois Descarpentrie in 2007 met het bereiden van Belgische chocolade met exotische kruiden.

Deze chocolade proeven kun je alleen in speciaal geselecteerde verkoopadressen of in de Mega Factory Store van Zaabär in het hartje van Brussel. Vanaf de stoep kun je al het werkatelier zien met vaten vol gesmolten chocolade en een kijkje nemen in de keuken van de chocoladefabriek. Er wordt hier met de hand chocolade bereid. Gewoon waar je bij staat.

Als je de winkel binnenloopt, valt de ruime opzet direct op. Achterin de winkel is een mooie plek met een aantal tafeltjes waar je koffie, thee en uiteraard chocolademelk kunt drinken. De melk wordt trouwens in vijf verschillende smaken geserveerd. Keuze genoeg dus voor de 'chocaholics' onder ons.

Belgische chocolade: WorkshopWorkshops

Alle kasten en verkooptafels staan boordevol met chocolade en zijn op wielen, zo kunnen deze snel aan de kant worden geschoven om plaats te maken voor workshops. Voor de kids is er plek op woensdagmiddag en op zaterdag voor feestjes. Tijdens de workshops kunnen ze van truffels in chocolade-snippers rollen tot aan zelf chocoladefiguren maken. Dat dit niet alleen voor de kids heel erg leuk is, maar ook voor volwassenen bewijst de uitgebreide mogelijkheden voor bedrijfsfeestjes en vrijgezellenavondjes.

Belgische chocolade

Zaabär maakt exclusieve chocolade in bijna honderd verschillende smaken. Of het nu peper uit Vietnam, Java, Kameroen of Brazilië is, je kunt het zo gek niet bedenken, maar het prikkelt je smaakpapillen op bijzondere wijze.

Zaabär heeft een schitterend assortiment chocoladerepen, die allemaal vacuüm verpakt zijn. Zo smelt de chocolade niet. Een mooi een exclusief concept. Het is slechts één van de innovaties van Zaabär. Zo ook de chunks, kleine brokjes om over pannenkoeken te strooien. Dat de chocolade trendsettend is, bewijst het grote succes van de tabletten met peper, gember, kerrie, kaneel en zeezout, maar ook gedroogde aardbeien of tonkabonen.

Een tip voor het bewaren van chocolade: niet in de koelkast en tussen 9 en 19°C. Dat geeft de beste smaak. Check even de video van Zaabär. Echt helemaal geweldig.

Zaabär - La chocolaterie van Chocolaterie Zaabär

Trek gekregen?

Natuurlijk kun je de chocolade bij ons kopen in de webshop. Volg de link: Belgische chocolade van Zaabär.

Geef een reactie