✔ Gratis verzending vanaf 50   ✔ Lekker, makkelijk genieten!

Klantenservice  |  Mijn account  |  087-7848386

Casale Paradiso - Puur Italiaans

Casale Paradiso risotto Casale Paradiso kruiden
Casale Paradiso Family
 

Casale Pardiso is in 1984 opgericht door Nicola Mammarella, maar de passie voor het echte Italiaanse eten was er bij hem al veel langer. De streek waarin hij opgroeide is zijn Muze, zoals hij het zelf noemt. Deze regio is de Abruzzen en is een kleine regio in het midden van Italië. de abruzzen ligt ingeklemd tussen de apenijnen en de Adriatische zee.

Basic Italian

Nicola heeft nog steeds de dagelijkse leiding over Casale Paradiso en onder zijn enthousiaste leiding heeft het bedrijf een belangrijke plaats ingenomen in de Europese gastronomie. De filosofie van Casale Paradiso is om eten eenvoudig te houden, met weinig verschillende ingrediënten. Veel heb je niet nodig om lekker Basic Italian te koken. Deze echte Italiaanse smaak is terug te vinden in de traditionele gerechten. Deze gerechten vormen dan ook de basis van de pasta's, risotto en de kruidenmelanges van Casale Paradiso.

Zout

Zout is er in veel verschillende soorten en ze smaken zeker niet allemaal hetzelfde.. . Roze Himalayazout is oud en heel puur van smaak. Casale Paradiso importeert zout naar Europa en maalt dit in een stenen molen waardoor het een mooie grove structuur krijgt. Ideaal om te gebruiken bij bijzondere gerechten.

De échte risotto

In Italië is de teelt van rijst begonnen in de 14e eeuw in de regio rond Milaan en Vercelli en heeft zich daarna verspreid over heel Italië. Iedere regio heeft zo zijn eigen risotto specialeiten. Casale Paradiso heeft gekozen voor een aantal soorten rijst met gedroogde groenten er bij. Het gaat echt om de pure smaak gerechten uit de Abruzzen bereid met ingrediënten van top-kwaliteit.

Pasta

Pasta is wel het meest bekende Italiaanse eten dat er bestaat, het is over de hele wereld instinctief verbonden met Italië. Casale Paradiso gebruikt oude Italiaanse recepten bij de bereiding van de pastagerechten. Deze zijn aangepast naar de moderne tijd en zijn bereid met ingrediënten uit de regio.Het resultaat van dit werk is de 'Pasta del Casale'. Durum tarwemeel gekruid met gedroogde kruiden en specerijen. Geen smaakstoffen of andere toevoegingen. Alleen de smaak van de natuur.

 

 

 

 

Volgens Casale Paradiso heb je voor het maken van lekkere producten niet zo veel meer nodig hebt dan de natuur: toevoegingen vinden ze onzin. De basis voor alle producten is de keuken van de Abruzzen, die smaken komen overal in terug. Echt Basic Italian cooking dus.

Herkomst

 
Casale Paradiso Chieti