✔ Gratis verzending vanaf 50   ✔ Lekker, makkelijk genieten!

Klantenservice  |  Mijn account  |  087-7848386

Les Delices du Luberon

olijven delices du luberon delices du luberon op de markt
escargots markt Frankrijk
 

Natuurlijk weten ze in Frankrijk hoe ze prachtige tapenades maken voor op toast. Les Delices du Luberon maakt hele lekkere Delices van paprika, aubergine, tomaatjes of een ansovisje. Bio verbouwd, ambachtelijk gegrild en gewoon met Franse olijfolie gemengd tot een heerlijkheidje. En toastjes met deze tapenades smaken natuurlijk extra lekker samen met een zomerse wijn.

Hoe herken je de lekkere van de minder lekkere tapenades? Er is, als je in Frankrijk bent, volop tapenade te koop. Let op de potjes met een gele deksel. Deze zijn van les Delices Luberon en zijn altijd goed van smaak. Je kunt deze niet missen als je hun winkel binnen wandeld in Isle-sur-la-Sorgue. Hier staan zo'n twintig smaken uitgestalt klaar en om te proeven.

Ambachtelijk sinds...

De oorsprong van dit familiebedrijf gaat zo'n twintig jaar terug, naar de tijd dat kok Odette Msica zelf tapenade's maakte en deze verkocht op de lokale markten. Vandaag de dag maakt zij niet alles meer zelf, maar worden de producten nog steeds verkocht op belangrijke markten -Gordes, Saint-Remy, Pertuis, Forcalquier, Uzès, Isle-sur-la-Sorgue.

De olijventapenade van zwarte Nyons olijven is zeer zacht en zelfs een beetje zalvend van smaak. Je kunt ook genieten van een 'delice' van zongedroogde tomaten, kaviaar d'aubergine (aanrader!) of, nieuwe tapenade's op basis van sardientjes uit de Middellandse zee.

De sfeer van Zuid-Frankrijk

Provencaalse gastronomie is vervuld van zonovergoten en begeerlijke gerechten. Je proeft de Mediterrane stijl van leven al het eten dat uit die streek komt.

 

 

 

 

Uit de provence komen de mooie zwarte olijven, aubergines en artisjokken. Lekker gegrild en ambachtelijk bereid tot een 'Delice'. Je proeft het echte Frankrijk.

Herkomst

 
L'Isle-sur-la-Sorgue