✔ Gratis verzending vanaf 50   ✔ Lekker, makkelijk genieten!

Klantenservice  |  Mijn account  |  087-7848386

Dolfin - The Art of Blending

Dolfin pure chocolade 1000en1smaken
dolfin kwaliteitscontrole
jean jacques de gruben
chocolade met lavendel
 

Bij chocolaterie Dolfin koestert men de aromatische en intense smaak van echte Belgische chocolade. Krachtig, pittig en soms extreem voor de pure chocolade, zacht en romig voor de melkchocolade.

Chocolade is hier natuurlijk de echte passie. Echte lekkere chocolade maken is en blijft vooral handwerk. Dolfin's chocolatiers maken geen 'Aroma-bommen', maar kiezen voor een veel subtielere aanpak. De chocolades bevatten minder suiker, minder vetstoffen en meer cacao dan de traditionele bereidingen. Alleen puur natuur.

Betere kwaliteit en vele malen lekkerder! 'The Art of Blending' noemen ze dat hier.

Natuurlijk

De pure-chocolade smaken zijn bereid met Earl Grey, sinaasappelschil, roze peper, lavendel en peer. De melkchocolade met 'hot massala' en groene thee. Het cacao bestanddeel varieert tussen de 32- en 88- procent. (Dat laatste is pas puur!). Alle chocolade is van nature glutenvrij. De repen zijn bijzonder verpakt om het aroma en de kwaliteit te behouden. Ruikt ook nog eens heel lekker als je een reep open wilt maken.

Napolitains

Naast de repen, worden er mooie kleine stukjes chocolade gemaakt: Napolitains. Verschillende verpakkingen met een mooie thema. Prima cadeau natuurlijk!

De laatste innovatie: Brokken karamel met een perfecte beet, omhuld met een dikke laag chocolade en gegarneerd met pistachenoten, bosvruchten of bessen.

 

 

 

 

Traditionele Belgische chocolade, echt handwerk. Alleen maar kwaliteit, alleen maar natuurlijke ingrediënten. Bijzondere smaken, subtiel en lekker tegelijk. De fabriek produceert al jaren Co2-neutraal. Jean Jacques de Gruben (staat hier op de foto) bewaakt de traditie en de kwaliteit.

Herkomst

 
Dolfin Wauthier-Braine