✔ Gratis verzending vanaf 50   ✔ Lekker, makkelijk genieten!

Klantenservice  |  Mijn account  |  087-7848386

Italiaanse olijfolie

1000en1smaken is een webshop met alleen maar de beste kwaliteit producten. Een groot gedeelte van ons assortiment is Italiaanse olijfolie. Dat is niet voor niets! Onze olijfolie uit Italie behoort tot de beste soorten olie. Alle olijfolie in onze webshop is van extra vergine kwaliteit. Dat betekent olijfolie met een lage zuurgraad en met een hele lekkere smaak.

Alle extra vergine olijfolie is geschikt om mee te bakken en te braden. Toch komt de olie beter tot zijn recht als u het 'koud' gebruikt. Bijvoorbeeld als dressing, marinade of dipper van brood of gesprenkeld over een stukje Italiaanse kaas.

Koud geperst

Italiaanse olijfolie

De olijfolie in ons assortiment komt van verschillende producenten. Al onze met zorg uitgekozen fabrikanten zijn trots op hun producten, die ambachtelijk worden bereid. Dit betekent dat alle olijfolie koud wordt geperst volgens originele lokale productiemethoden. Hierdoor blijft de kwaliteit van de olie op hoog niveau en zijn alle gezonde eigenschappen zoals antioxidanten en vitaminen volop aanwezig.

Mooie, pure en exclusieve olijfolie, met liefde bereid! En dat proeft u.

Verschillende smaken

Gaat u Italiaanse olijfolie kopen bij 1000en1smaken, dan heeft u keuze uit verschillende soorten met ieder een eigen smaak en een eigen verhaal.

  • Galantino, exclusieve olijfolie uit het uiterste zuiden van Italië, gefilterd en ongefilterd. Galantino maakt hele lekkere en exclusieve olijfolie. De olijven worden binnen twee uur na de pluk al geperst. Dit levert een lekkere frisse smaak op. Een hele mooie olijfolie variant is de exclusieve L'Affiorato. Bij deze Italiaanse olijfolie wordt de bovenste rand van het geperste mengsel met de hand afgeroomd en apart verwerkt tot deze prachtige olijfolie. Dit levert een exceptioneel zachte olijfolie op.

  • Olijfolie uit Portugal
  • Ollio, bekende olijfolie uit het hart van de Toscane. Veel van deze olie is op smaak gebracht met mediterrane ingrediënten. Geniet van olijfolie met knoflook, basilicum, zongedroogde tomaatjes en gesnipperde uitjes.

  • Il Frantoio, Olijfolie van een kleine boomgaard uit het midden van Italië. Puur natuur en met de hand geplukte olijven. Il Frantoio maakt gebruik van haar stenen molen om de olijven te persen. Zij doen alles 'al mano' met de hand dus, geen machine komt er aan te pas. Alleen maar passie voor het product!

  • Kom genieten van onze heerlijke olijfolie!

    Lisette