✔ Gratis verzending vanaf 50   ✔ Lekker, makkelijk genieten!

Klantenservice  |  Mijn account  |  087-7848386

Klantenservice

daarom koopt u bij 1000en1smaken

Daarom kopen bij 1000en1smaken

1000en1smaken is een van de grootste online delicatessenwinkels van Nederland. We hebben een ruim assortiment in allerlei heerlijke delicatessen en specialiteiten. Snel gevonden en gemakkelijk besteld. Exclusieve en speciaal voor u geïmporteerde producten die u niet in iedere winkel op de hoek tegenkomt.

daarom koopt u bij 1000en1smaken

Wie zijn 1000en1smaken?

1000en1smaken (voorheen: deli-online) is een familiebedrijf uit Tilburg. Wij hebben samen meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van delicatessen uit binnen- en buitenland. Deze ervaring gebruiken we graag om u van dienst te kunnen zijn in onze webwinkel 1000en1smaken.nl. Lees verder

beschikbaarheid

Beschikbaarheid producten

Onze delicatessen zijn allemaal van top-kwaliteit en niet verkrijgbaar in de supermarkt. Door de ambachtelijke productiemethoden worden niet alle producten het hele jaar door geproduceerd, maar vaak in kleine series of in een bepaalde periode. Dit is een teken van kwaliteit en exclusiviteit. Proef zelf en geniet!

Veilig betalen

Betalen

U kunt bij 1000en1smaken op vier gemakkelijke manieren betalen. We ondersteunen iDEAL, Visa & Mastercard, Paypal en u kunt uw bestelling ook overmaken door middel van overboeking. De betalingen worden de beveiligde servers afgehandeld en wij hebben er tevens voor gekozen om uw verbinding ook te beveiligen middels SSL. Lees verder.

stevig verpakken

Verpakken

Onze flessen olijfolie, repen chocolade en potjes confituren zijn, naast dat ze bijzonder lekker zijn, ook breekbaar. Alle breekbare delicatessen worden stuk voor stuk verpakt in een speciale folie waarmee breuk niet voorkomt. Daarnaast vullen we de doos met houtwol zodat alles netjes bij u aankomt.

Verzenden

Verzenden

We bezorgen onze producten binnen 3-4 werkdagen bij u thuis (of op uw werk). We versturen al onze producten met PostNL. Dat is wel zo veilig en vertrouwd. Mocht u niet thuis zijn, dan leveren we gewoon af bij uw buren. U kunt uw pakketje volgen via de track en trace van PostNL. Lees verder

Smaakgarantie

Smaakgarantie

Wij vinden al onze producten van hele goede kwaliteit en wij willen graag dat u 100% tevreden bent over onze producten. Daarom geven we u een unieke smaakgarantie op al onze delicatessen. Als u iets niet lekker genoeg vindt, dan krijgt u gewoon uw geld terug. U mag van ons alles 30 dagen uitproberen. Lees verder.

Privacy

Privacy

1000en1smaken hecht veel waarde aan uw privacy en draagt er zorg voor dat uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk door ons worden behandeld. Wij hebben een aantal van uw gegevens nodig (zoals uw adres) om het leveren van onze delicatessen snel en gemakkelijk voor u te laten verlopen. We stellen de gegevens niet beschikbaar aan derden.

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Wat zijn uw (en de onze) rechten en plichten bij een aankoop? U leest er alles over in onze algemene voorwaarden.

 

Contactgegevens

Contact Textielplein 86-12
5046RL Tilburg
email: info@1000en1smaken.nl
Telefoon: 087-7848386
KvK: 64943631
Bankgegevens: ING-bank. IBAN: NL78INGB 0008270679