✔ Gratis verzending vanaf 50   ✔ Lekker, makkelijk genieten!

Klantenservice  |  Mijn account  |  087-7848386

ALisa’s Chips - Familietraditie

Cinzia Bombarda Acetum houten vaten met balsamico azijn kwaliteitscontrole balsamico azijn single origin aceto balsamico op zolder
 

In het uiterste zuiden van Duitsland staat de kleine chipsfabriek van Lisa’s. Sinds 2005 maakt Lisa en haar familie biologische chips.

Veel handwerk

Wat is nu het bijzondere aan Lisa’s Chips? Lisa gebruikt de hele aardappel, dus ook de schil en ze worden niet geplet of geperst. De rauwe aardappelschijfjes worden in zuivere zonnebloemolie gebakken en daarna gekruid. Dunne plakjes en zo hop de ketel in. Dat doen ze in kleine batches. Kort bakken net zo lang totdat de chips extra knapperig zijn.

Het aroma en rustieke smaak van de biologische aardappels blijft zo behouden.

Biologisch

In de chips van Lisa worden alleen biologisch geteelde aardappels gebruikt, daardoor komt het voor dat de kleur van de chips mee verandert met het seizoen. In de wintermaanden zijn de chips donkerder van kleur en in de zomer helder geel. De kleur kan per zak chips verschillen en dat maakt het wel echt en authentiek.

Nur das Beste

Lisa’s chips worden na het bakken en het kruiden nagekeken door Hassan, Thomas, Simone of door Lisa zelf. Alle gebroken chips worden eruit gehaald, zodat er alleen hele chips in de zak zitten. “Bei uns kommen nur die Besten in die Tüte!’

 

 

 

 

Tja, wie houdt er nu niet van chips? Lisa’s chips zijn de lekkerste die wij ooit geproefd hebben. Dat zegt heel wat. Zakje chips is veel te snel op. Biologische ingrediënten en een kleinschalige productie maakt dit tot echte topproducten.

Herkomst

 
Acetum Cavezzo