✔ Gratis verzending vanaf 50   ✔ Lekker, makkelijk genieten!

Klantenservice  |  Mijn account  |  087-7848386

Dulci Oliva - Italiaanse bonbons

cuneesi van Oliva
chocolade truffels Oliva
Oliva team
Oliva mes boter snijden
 

Dulci Oliva is in 1924 opgericht door Luigi en Cesare Oliva. De twee broers begonnen met het maken van heerlijke recepten voor panettoni, hazelnootcakes, biscuits, chocolade bonbons en giandujotti. Na een korte tijd realiseerden de broers dat hun eigen gemaakte 'Borghigiano' (een delicate bonbon met een custard-rum vulling omhuld met chocolade) een regelrecht succes werd.

Cuneesi

Het recept van deze bonbon werd verder verfijnd, zodat deze langer houdbaar werd en, niet geheel onbelangrijk: zonder toevoegingen bleef. Ze doopten de naam van hun creatie: "Cuneesi Bisalta al Rhum". Deze Cuneesi wordt nog tot op de dag van vandaag volgens hetzelfde recept gemaakt!

Inmiddels is het bedrijf toe aan de derde generatie Oliva's en wordt de scepter gezwaaid door Guiseppe Oliva. Oliva maakt, naast de beroemde cuneesi ook andere chocolade lekkernijen zoals ambachtelijke gianduiotti en de meest lekkere hazelnootpasta ooit.

Alle producten van Dulci Oliva, worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten en ze worden allen op ambachtelijke wijze bereid: Volgens Italiaanse traditie!

 

 

 

 

Dulci Oliva, handgemaakte bonbons gevuld met een goede likeur en dat al sinds 1924. Dikke chocolade uit Bella Italia. Puur & genieten.

Herkomst

 
Borgo San Dalmazzo