✔ Gratis verzending vanaf 50   ✔ Lekker, makkelijk genieten!

Klantenservice  |  Mijn account  |  087-7848386

                                          

 

1000en1smaken - 100% hart & ziel

 
 
 

1000en1smaken is ontstaan uit een passie voor eten, drinken en ambacht. Wij zijn Kristel en Mike, ervaren foodies, zowel zakelijk als privé. Wij zijn altijd op zoek naar mooie, unieke producten en we vinden het fantastisch om dit te kunnen doen!

Bijzonder!

1000en1smaken biedt een groot exclusief assortiment delicatessen, lekkernijen en bijzondere producten. Alles is door ons geselecteerd op uitzonderlijke smaak en kwaliteit.

De producenten waar wij mee werken stoppen hun hart en ziel in de producten die zij maken. " Met liefde bereid" dus.

De seizoenen en de vele culinaire ontdekkingen die we doen geven ons de kans om een wisselend assortiment aan te bieden. Check dus vooral regelmatig ons assortiment. Af en toe is het hierdoor mogelijk dat een bepaald product (tijdelijk) niet leverbaar is. Wij zullen altijd proberen een uitstekend alternatief aan te bieden

Meer weten?

Wilt u iets meer weten over een product? Stuurt u ons dan een email met uw vraag naar: info@1000en1smaken.nl, of maak gebruik van ons contactformulier. Wij zullen uw vraag of opmerking zo spoedig mogelijk beantwoorden. Even bellen kan natuurlijk ook: 087-7848386.