✔ Gratis verzending vanaf 50   ✔ Lekker, makkelijk genieten!

Klantenservice  |  Mijn account  |  087-7848386

Smaakgeheimen - Lekkers uit Eersel

Smaakgeheimen Eersel
kaasdippers van Smaakgeheimen
vinaigrette framboos smaakgeheimen
 

Het begon allemaal op de bourgondische markt van Eersel. In de keuken van het restaurant van Adrie en Miriam zijn de SMAAKgeheimen recepten tot stand gekomen. Chef-kok Miriam had schriften vol recepten, in de kantlijn werd het commentaar van de gasten geschreven. Op deze manier ontstonden in de loop der jaren verschillende recepturen.

Door het weggeven van plasticbakjes met dressings, kruiden, kaasdips, toastsmeersels, sauzen en andere producten kon er thuis ook gekookt worden met de trucs van het restaurant.

De smaakmakers waren zo geliefd dat Adrie en Miriam op het idee kwamen om ze in consumentverpakkingen uit te brengen, onder de naam SMAAKgeheimen!

Zonder toevoegingen

Alle SMAAKgeheimen zijn met 100% natuurlijke producten bereid. Onnatuurlijke geur-, kleur-, en smaakstoffen komen in het woordenboek van SMAAKgeheimen niet voor en toch hebben alle producten een houdbaarheidsdatum van 18 maanden! We conserveren op natuurlijke basis met onder andere kruiden. Hoe? Dat is het geheim van de chef-kok!

Glutenvrij

Naast het HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) certificaat draagt SMAAKgeheimen ook de toevoeging 'glutenvrij producent'.

 

 

 

 

Lekkers dat gewoon uit Nederland komt. Heerlijke truffelmayonaise en echt fantastische kant-en-klare vinaigrettes.

Herkomst

 
Rustichella d'Abruzzo Pianella