✔ Gratis verzending vanaf 50   ✔ Lekker, makkelijk genieten!

Klantenservice  |  Mijn account  |  087-7848386

Sweet-Switch

Sweet-Switch cookies
Jam gezoet met Stevia van Sweet-Switch
Sweet Switch chocoladerepen gezoet met Stevia
Sven, eigenaar van Sweet-Switch
 

Stevia

Stevia is een plantje uit Zuid Amerika en is zo'n 300 maal zoeter dan suiker. Stevia bevat geen calorieën en is zeer geschikt voor diabetici en voor mensen die er een gezondere levensstijl op na willen houden.

De Steviolglycosiden, zoals de officiële naam van Stevia luidt, zitten in de blaadjes van de plant. Dit plantje ziet er uit als een muntplantje. Het voordeel van deze volledig natuurlijke zoetstof is dat het geen bijwerkingen of nasmaak geeft.

Sweet-switch bewijst dat je echt prachtige ambachtelijke producten kunt maken zonder suiker toe te voegen. Stevia is een 100% natuurlijk alternatief met 100% smaak en heft geen impact op je gezondheid. Wat suiker jammergenoeg wel doet. Nu is er natuurlijk helemaal niets mis met een beetje suiker, maar dan toch...

De voordelen van Stevia op een rijtje

  • 100% natuurlijk
  • Geen calorieën
  • Geen bijwerkingen
  • 100% smaak

Sweet-Switch

Sven Algoet (zie de foto hier rechtsboven) is de man die in 2011 Sweet-Switch oprichtte. Hij ging op zoek hoe je met hoogwaardige ingrediënten lekkere suikervrije producten kon maken. Dat lukte niet in één keer, maar met Stevia als zoetmaker wel en dat was de start van vele lekkere producten.

Het assortiment bestaat uit heerlijke repen chocolade, amandel-dragees, Belgische truffels en hele goede jam. Allen bereid met natuurlijke ingrediënten en doordat er geen suiker in zit, zijn ze een stuk gezonder. Alle producten zijn geschikt voor diabetici en vele zijn gluten-vrij.

 

 

 

 

De chocolade is goed, maar vooral de amandelen zijn onze favoriet. Wij proefden helemaal geen verschil met producten waar wel suiker inzat. Dit zijn echte blijvertjes in ons assortiment. #lekker.

Herkomst

 
Torhout, Sweet-Switch HQ.