✔ Gratis verzending vanaf 50   ✔ Lekker, makkelijk genieten!

Klantenservice  |  Mijn account  |  087-7848386

Veurn'Ambachtse

Jan Missiaen Veurn Ambachtse
't potje pate Veurne
pate schalen veurne
Jan Missiaen Veurn'Ambachtse
 

Vijf generaties paté-makers

Jan Missiaen behoort al tot de vijfde generatie van een slagersfamilie. Overgrootvader Clement Missiaen begon zijn eerste slagerij in de gemeente Werken, in België. In 1980 werd het vleeswarenatelier "De Veurn’Ambachtse" in Alveringem geopend.

Dit vleeswarenatelier is gespecialiseerd in de ambachtelijke bereiding van paté. Zoals het bij onze zuiderburen gewoon is, is paté een echte delicatesse. Vol en rijk van smaak en in heerlijke varianten. Dit overheerlijke product wordt gemaakt met wild of met een ander echt Belgisch product: Trappistenbier.

In de bereiding van de paté wordt uitsluitend verse en natuurlijke kwaliteitsgrondstoffen gebruikt. Kleurstoffen en bewaarmiddelen treft u dus niet aan in een van de terrines van De Veurn'Ambachtse.

Echte streekproducten

In 2006 is De Veurnse de eerste paté-producent in België die het label van erkend streekproduct mag dragen. Een traditioneel streekproduct is meer dan alleen maar nostalgie. Het is een product dat met veel liefde en vakkennis naar ambachtelijke wijze is gemaakt met respect voor de traditie. Het is een product met een verhaal, een boeiende geschiedenis. Traditionele streekproducten, daar moet men wel van genieten. Zowel van hun smaak als van hun verhaal. Zo ook van de exclusieve paté van de Veurnse Ambachtse.

 

 

 

 

Traditionele Belgische paté, puur handwerk. Joris Missianen maakt ze iedere dag in zijn atelier. Het bijzondere en vooral lekkere Vlaamse product Potjesvlees heeft kortgeleden een IGP erkenning gekregen. Een echt streekproduct dus. De patés met Belgisch bier zijn de aanraders!

Herkomst

 
Veurn'Ambachtse Veurne